2018. december 21-én megünnepeltük a sikeres 2018-as évet. A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. évzáró fogadást szervezett, melyen Pap István Tibor vezérigazgató szokásos évértékelő beszéde után, tulajdonosi joggyakorlónk, dr. Lázár János köszönte meg a munkavállalók kitartó munkáját – főként a termelésben dolgozókét és méltatta a 2018-as év eseményeit. Az év során kiemelkedően teljesítő kollégáink jutalmat vehettek át. Ezt követően sor került az jubileumi jutalmak átadására is.

A Nonius Hotel*** munkatársai ünnepivé varázsolták az ÁMK tornatermét és finomságokkal vendégelték meg munkatársainkat bőséges választékban. A helyszín plafonjáig érő, csodaszép karácsonyfa látványa fogadta a terembe belépő munkatársainkat, mely alatt egy kis ajándék várt rájuk. Karácsonyi dallamokat játszott élőben a Tutti Party zenekar aláfestésként,  valamint Tóth Endre István, Molnár László és Szabó Ákos Mezőhegyesen és a Ménesbirtokon készült fotóit is megcsodálhatták az érdeklődök.

Békés Karácsonyi Ünnepeket és eredményes Új Esztendőt kívánunk a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. minden munkavállalójának és mindenki másnak!

Találkozunk 2019-ben!