Vállalati partner: Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.
Székhelye: 5820 Mezőhegyes, Kozma Ferenc utca 30.

A duális képzés a gyakorlatigényes alapképzési szakon folytatott képzés azon formája, amelyben a gyakorlati képzések szakmailag minősített vállalatoknál történnek, a duális képzés tartalmánál, struktúrájánál és a vállalatoknál töltendő, megnövelt óraszámuknál fogva erősíti a hallgatók szakmai kompetenciáját, vállalati üzemeltetési ismereteit és betekintést nyújt a vállalati kultúrába.

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának az alábbi, duális képzése esetén biztosít a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. vállalati gyakorlati képzést/munkahelyet:

Vadgazda mérnök BSC szak 1 fő

A hallgatók a gyakorlati oktatás során megismerkedhetnek a környezettudatos szemléletű vadvédelem, vadgazdálkodás, természeti erőforrás-kezelés és a természetvédelem általános és sajátos feladatainak a megtervezésével, szervezésével, irányításával és végrehajtásával. Megismerkedhetnek a vadgazdálkodás speciális feladataival, a természet-megőrzési szemléletű neveléssel, a vadászati turizmus szervezéssel, valamint vezetéselméleti és szervezetirányítási ismeretekkel.

A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. képzésben résztvevőkkel hallgatói munkaszerződést köt. A hallgatót egész évben díjazás illeti meg.

A felvételi elbeszélgetésekre jelentkezni önéletrajzzal, motivációs levéllel 2019. június 14-ig lehet, melyeket a következő e-mail címre kérünk elküldeni:

allas@mezohegyesbirtok.hu

A kiválasztás során figyelembe vesszük:

  • középiskolai eredmények, tevékenységek, egyéb eredmények
  • szakma iránti érdeklődés, elkötelezettség
  • szakmai alkalmasság

 

Kapcsolattartó:        
Mészáros Tünde
HR munkatárs
Tel: 68/566-539

 

                                                                                                                  Várjuk jelentkezését!